Iris - All By Myself | The Voice Kids 2017 | The Blind Auditions


 • Am Vor year

  The Voice KidsThe Voice Kids

  Dauer: 4:32

  Iris zingt het nummer ‘All By Myself’ van Céline Dion bij The Blind Auditions van The Voice Kids. Zij kiest uiteindelijk voor Team Ali B.
  // ABONNEER //
  Wil jij elke week de nieuwste video's als eerste in jouw tijdlijn ontvangen? Abonneer je dan nu gratis via: bit.ly/TVK-subscribe.
  // APP //
  Download gratis de gloednieuwe 'The Voice Kids' app en raak bevriend met Mike! Beluister de muziek van de talenten, bekijk exclusieve backstage video's en speel elke week nieuwe games.
  Google Play: bit.ly/1JTGAaz
  App store: apple.co/23EaLZI
  // SOCIAL //
  Praat mee over 'The Voice Kids' via onze andere social media kanalen en blijf de hele week op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
  Officiële site : www.thevoicekids.nl/
  Facebook : facebook.com/thevoicekids
  Instagram : instagram.com/thevoicekidsNL
  Twitter : twitter.com/thevoicekids
  Snapchat: www.snapchat/thevoicekidsnl
  // OVER DE SHOW //
  The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The Voice Kids is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Marco Borsato, Ali B en Ilse DeLange.
  Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. De talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale die op 21 april zal plaatsvinden in studio 22!

  The Voice Kids  The Blind Audition  RTL 4  Audition  Auditie  performance  kids  Marco Borsato  Ilse DeLange  Ali B  Iris  All By Myself  

Nächstes Video

Chanon Santinatornkul | odsłon | Bernard Punsly